Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη στο ντεμπούτο του Μιλόγεβιτς

Ο Πανιώνιος, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για πρώτη φορά στον πάγκο, αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη στο ντεμπούτο του Μιλόγεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Σέρβο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Μάλιστα, στο 30' οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες βελτίωσαν αισθητά την εικόνα τους κι έφθασαν στην ισοφάριση στο 61' με κεφαλιά του Αντονί λε Ταλέκ. Οι αρκετές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα, με συνέπεια οι ευκαιρίες να έρχονται με το σταγονόμετρο. Στο τελευταίο 10λεπτο, οι Νεοσμυρνιώτες πίεσαν για δεύτερο γκολ, όμως τα σουτ των Μασούντ και Ολαϊτάν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Πανιώνιος: Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπεν, Μασούντ, Ανσαριφάρντ. Έπαιξαν και οι: Πατσατζόγλου, Ολαϊτάν, Τασουλής, Καθάριος, Γκιοατά, Ντουρμισάι, Κρητικός, Πινιώτης.

Ατρόμητος: Ν. Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ούμπιντες, Μπρίτο, Μπάγκα, Βασιλείου, Λημνιός, Δ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι: Κιβρακίδης, Κατράνης, Γροντής, Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Τσατσόπουλος, Μπαστακός, Νάτσος, Κεϊτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK