Κετσπάγια: "Κρίμα για τον Άρη να παίζει στη Β'". Αναστόπουλος: "Έτοιμοι για τη νέα σεζόν"

Διαβάστε τα όσα δήλωσαν ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τη λήξη του φιλικού που βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια κόντρα στον Άρη με 2-1.

Κετσπάγια: "Κρίμα για τον Άρη να παίζει στη Β'". Αναστόπουλος: "Έτοιμοι για τη νέα σεζόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια:

"Είναι κρίμα για τον Άρη που έχει κόσμο και αυτό το γήπεδο να είναι στη Β’ Εθνική. Μακάρι να επιστρέψει. Έχει καλούς παίκτες. Θα διεκδικήσει την άνοδο.

Μας έχει ήδη ενοχλήσει που δεν ξεκινά το πρωτάθλημα. Κάνεις έναν προγραμματισμό και η αναβολή δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά μας δίνει χρόνο για να προετοιμαστούν καλύτερα οι νέοι παίκτες".

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας για 60 λεπτά. Οι αλλαγές που έγιναν μας επηρέασαν. Ήταν πάντως καλό για εμάς που ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη. Είναι ευκαιρία αυτά τα φιλικά, τώρα που δεν έχει πρωτάθλημα. Έχουμε παίκτες που περιμένουμε περισσότερα από αυτούς και κάποιους άλλους που χρειάζονται ακόμη δουλειά για να βοηθήσουν περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και μας επηρέασαν".

Ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ, αναλύοντας του συμπεράσματα που εξήγαγε από τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση.

Για την συνολική εμφάνιση: "Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, με μία ομάδα πιο έτοιμη. Εμείς από την άλλη πλευρα, αύριο ο μήνας έχει 25 και συμπληρώνουμε 1 μήνα. Αν είχαμε τον ίδιο χρόνο προετοιμασίας θα κοντράραμε πιο πολύ την ΑΕΚ που έδειξε πιο έτοιμη στο πρώτο μέρος. Πάλι στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πιέσαμε και είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Δεν παρατάμε ποτέ το ματς.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ο χρόνος δεν ήταν επαρκής να είμαστε απόλυτοι έτοιμοι. Έχουμε ένα ακόμα ματς με την Ξάνθη. Η βελτίωση να έρχεται, ώστε σε ένα μήνα να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Ο στόχος μας είναι γνωστός, τον ξέρετε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο, που παρόλο τη ζέστη, έδωσε βροντερό παρών. Πλήρεις δεν είμαστε ακόμα. Στα προηγούμενα ματς, ο Ρόβας αγωνιζόταν ως στόπερ. Όταν θα είμαστε πλήρεις θα είμαστε και πολύ καλύτεροι".

Για την εικόνα του πρώτου μέρους: "Πρώτο σύμπτωμα της κούρασης, είναι οι λάθος πάσες. Το δουλεύουμε. Τον αργό παίκτη, δεν μπορώ να τον κάνω γρήγορο".

Για την συμμετοχή του Μπράβο, ενώ δεν έχει κάνει προετοιμασία: "Υπάρχει μία αρχή στην ομάδα. Ο Μπράβο έπαιξε γιατί δεν είχαμε εναλλακτικές επιλογές. Ακόμα δεν είμαστε πλήρεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK