Ξεμούδιασμα με "τριάρα" για τον Ολυμπιακό του Μπέντο

Ο Ολυμπιακός, με τον Πάουλο Μπέντο για πρώτη φορά στον πάγκο, επικράτησε με 3-1 του Άρη σε φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κώστας Φορτούνης με δύο γκολ.

Ξεμούδιασμα με "τριάρα" για τον Ολυμπιακό του Μπέντο

Η φιλική αναμέτρηση με τον Άρη ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Πάουλο Μπέντο να "τεστάρει" την ετοιμότητα των παικτών του ενόψει του πρώτου αγώνα με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός έβγαλε θετικά συμπεράσματα, αφού οι "ερυθρόλευκοι", επικράτησαν με 3-1 των "κιτρίνων", εκμεταλλευόμενοι το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο.

Στο 39ο λεπτό ο Φελίπε Πάρντο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο Κώστας Φορτούνης με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά (43'-44'), το πρώτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το δεύτερο με κοντινό πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα, ενώ οι αρκετές αλλαγές έριξαν αισθητά το ρυθμό του αγώνα. Παρόλα αυτά, ο Άρης πίεσε για τη μείωση του σκορ, χάνοντας μία καλή στιγμή στο 69' με τον Λούκα Μιλούνοβιτς.

Τελικά, εννιά λεπτά αργότερα ο Μπράνα Ίλιτς πέτυχε το γκολ της... τιμής για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Στην αρχική του ενδεκάδα, ο Πάουλο Μπέντο είχε τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Πάρντο, Σεμπά, Φορτούνη, Ιντέγε. Κατά τη διάρκεια του ματς αγωνίστηκαν και οι Λεάλι, Χουτεσιώτης, Βούρος, Τσιμίκας, Ρέτσος, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Πουλίδο.

Για τον Άρη, ο Νίκος Αναστόπουλος άρχισε στο βασικό σχήμα τους Διούδη, Μπούρμπο, Τσουμάνη, Ιντζίδη, Ρόβα, Ανάκογλου, Νέτο, Αντρέου, Καπνίδη, Τάτο, Ντούνη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Ίλιτς, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος και Καρβούνης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Σιόβας, Μανιάτης και Ελαμπντελαουί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK