"Λευκή" ισοπαλία για Ατρόμητο και Λεβαδειακό

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Λεβαδειακός σε μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, με τους Περιστεριώτες ωστόσο να έχουν και τρία δοκάρια.

"Λευκή" ισοπαλία για Ατρόμητο και Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (6/8) στο γήπεδο της Λιβαδειάς, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό (0-0). Δύο δοκάρια είχε για τους Περιστεριώτες ο Βασιλείου (30’-40’), ένα δοκάρι ο Λημνιός (30’), από ένα χαμένο τετ α τετ οι Βασιλείου, Γροντής και μια ευκαιρία με κεφαλιά ο Παπαδόπουλος που «έβγαλε» εντυπωσιακά ο Μοσχονάς (18’).

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι για ανατροπή του Βασιλείου. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Κατράνη, Λαζαρίδη, Κοντοέ, Μπάγκα, Ούμπιντες, Γροντή, Βασιλείου, Λημνιό, Παπαδόπουλο.

Μετά το 60’ πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που μετείχαν στην αποστολή, οι Ν. Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπαστακός, Νάτσος, Λαζαρίδης(Κ20).Δεν αντικαταστάθηκαν οι Κατράνης, Γροντής.

Λεβαδειακός: Μοσχονάς (62' Ναμάσκο), Μουλόπουλος (80' Τόπι), Μεντί, Τριποτσέρης, Ουόν, Μαχαίρας (62' Καραχάλιος), Βασιλείου (57' Γιακουμάκης), Ζεζίνιο (62' Καλτσάς), Μάντζιος (78' λ.τ. Σένκα), Σουμπίνιο (80' Μάγκας), Μπελγκαζαουνί (65' Καψάσκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK