Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-0

Με τους Μάρκο Μάριν και Ταρίκ Ελιουνούσι να ξεκινάνε βασικοί, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού σε φιλική αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης". Αυτογκόλ ο Τριποτσέρης, σκόρερ και ο Ανδρούτσος.

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παιχνίδι για δοκιμές ήταν αυτό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πάουλο Μπέντο χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τους Μάρκο Μάριν και Ταρίκ Ελιουνούσι ενώ έδωσε ευκαιρίες και σε τέσσερα παιδιά από την περσινή Κ-20 (Ρέτσος, Φουάσης, Νικολάου και Ανδρούτσος).

Το ματς είχε αργό τέμπο και ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και την... διάθεση. Αυτό που κρατά είναι η παρουσία των Μάρτινς, Μάριν και Ελιουνούσι που έδωσαν καλά δείγματα γραφής, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει η δημιουργία φάσεων.

Ενδεικτικό αυτού είναι και το γεγονός πως το πρώτο γκολ των "ερυθρολεύκων" ήρθε από... τον Τριποτσέρι, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έπειτα από πάσα του Μάρτινς στην πλάτη της άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μοσχονά.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ανδρούτσος. Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών δέχθηκε την μπάλα έπειτα από σέντρα του Φιγκέιρας από τα δεξιά και με προβολή στο πρώτο δοκάρι "έγραψε" το 2-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (78’ Φουάσης), Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια (70’ Νικολάου), Ζντιέλαρ (65’ Καμπιάσο), Μάρτινς (76’ Ανδρούτσος), Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Μάριν (60’ Πάρντο), Σεμπά.

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καραχάλιος (68’ Μάγκας), Μαχαίρας, Καλτσάς (60’ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Σενκά (60’ Παππάς), Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε Καρντόσο ο Ολυμπιακός
Αποθεώθηκε ο Καρντόσο στο "Γ. Καραϊσκάκης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK