Τα πιτσιρίκια του Ατρομήτου νίκησαν τον Παναιτωλικό

O...νεανικός Ατρόμητος ικανοποίησε στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο καθώς επικράτησε με 2-0 το Σάββατο. Ούμπιδες και Ντάουντα τα γκολ.

Τα πιτσιρίκια του Ατρομήτου νίκησαν τον Παναιτωλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταμίρ Κάναντι τόλμησε να κατεβάσει τον Ατρόμητο με μία πολύ νεανική σύνθεση στο εκτός έδρας φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και δικαιώθηκε απόλυτα.

Η ομάδα του επικράτησε 2-0 και έδειξε ότι αν μην τι άλλο έχει μέλλον.

Στο 28’ ο Ούμπιδες με εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο και στο 51’ ο Ντάουντα με κεφαλιά από φάουλ του Βασιλακάκη έκανε το 0-2. Στο 79’ ο Μάζουρεκ κέρδισε πέναλτι από τον Μίκροβιτς το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για να αποκρούσει ο Μίρκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Τσέναμο), Μύγας (63’ Μαρινάκης), Παρράς (λ.τ. 35’ Τσοκάνης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας (71’ Ρότσα), Μπεχαράνο (63’ Μπράβο), Πάουλο (63’ Λόπες), Βασιλούδης (46’ Ρόσα), Ντίας (63’ Γιαννιώτης), Κλέσιο (71’ Σελεμανί), Βακράκος (46’ Μάζουρεκ).

AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κατράνης, Πολίδορο, Στρούγκης, Μανούσος, Χατζηισαϊας, Νάτσος, Ούμπιδες, Μπαστακός, Βασιλείου, Κυριακίδης. Στο β’ αγωνίστηκαν οι: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μενσά, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Mάντσον, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK