Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0

Ο Αστέρας πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Πανιώνιο στην Τρίπολη και έφτασε στη νίκη με 2-0.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0
Αστέρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δύο γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Πανιώνιο στο πρώτο φιλικό του στο "Θόδωρης Κολοκοτρώνης".

Στο 35' ο Τσουκαλάς άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής όπου η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για το 1-0.

Στο 37' ο Κουρμπέλης με κάθετη πάσα έδωσε την ασίστ στον Ιωαννίδη, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πολύ όμορφο αριστερό πλασέ, έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, είχαν μια καλή στιγμή πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43' όταν σε καλό φάουλ που κέρδισε ο Πανιώνιος, ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά ο Μάσα απομάκρυνε με κεφαλιά.

Ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 3-0 στο 50' όταν ο Τσιλιανίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου.

Αστέρας: Κοσίτσκι (58' Αθανασιάδης), Μπέρτος (88' Ίγκορ), Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης (79' Σεφίλ), Γιαννούλης (88' Νάτσης), Δημούτσος (82' Στανισάβλιεβιτς) , Τσουκαλάς (58' Χαμντανί), Καλτσάς (82' Φερνάντες), Τσιλιανίδης (73' Τσάβες), Μάσα (73' Κώτσιρας), Ιωαννίδης

Πανιώνιος: Θεοδωρόπουλος, Ρισβάνης (81' Γκιοάτα), Κόρμπος, Βλάχος (46' Αργυρόπουλος), Οικονόμου (81' Πατσατζόγλου), Ανσαριφάντ (74' Καθάριος), Σιώπης (81΄Πινωτής), Ολαϊτάν, Αντωνιάδης (57' Τασουλής), Φούντας (26' Μασούρας), Μπεν Μοχάμεντ (57' Μασούντ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK