"Λευκή" ισοπαλία στο Περιστέρι

Η αναβολή του πρωταθλήματος έφερε τους Ατρόμητο και ΑΕΚ αντιμέτωπους σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι, η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0).

"Λευκή" ισοπαλία στο Περιστέρι

Σε φιλικό ματς που προγραμματίστηκε λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος, Ατρόμητος και ΑΕΚ τέθηκαν αντιμέτωποι στο Περιστέρι, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ (0-0).

Η ΑΕΚ είχε ορισμένες ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί, ενώ από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην "κιτρινόμαυρη" άμυνα.

Στο 22' ο Γκορμπούνοφ είπε "όχι" σε σουτ του Γκάλο, στη σπουδαιότερη ευκαιρία της Ένωσης στο πρώτο 45λεπτο. Στο 63' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι, ενώ κράτησε το μηδέν και στο 76', σε καλή εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.

Στοι 84' δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Φυτανίδη, όμως ο Σπάθας ανακάλεσε την απόφασή του μετά από συζήτηση με τον βοηθό.

Οι φιλοξενούμενοι λειτούργησαν καλύτερα μετά την είσοδο του Πλατέλλα στο ματς, ενώ οι Ροντίγκες και Ντίας έδειξαν για ακόμη μια φορά πως θέλουν δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μαριάνο, Κοντοές, Λαζαρίδης (62' Ντιγκινί), Κιβρακίδης, Μπάγκα (89' Κεϊτά), Μπρίτο (46' Βασιλείου), Ούμπιδες, Λημνιός (60' Κατράνης), Γροντής (80' Φυτανίδης), Λε Ταλέκ (67', Παπαδόπουλος).

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Μπάρκας, Γκάλο (70' Μπακάκης), Κολοβέτσιος (58' Λαμπρόπουλος), Τσιγκρίνσκι (77' Μανωλάς), Ντίας (72' Ντίντακ), Σιμόες (46' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (78' Τζανετόπουλος), Βάργκας (60' Πλατέλλας), Μάνταλος (67' Ροντρίγκες), Μπακασέτας, Αλμέιδα (74' Πέκχαρτ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK