Όλα μηδέν στα Πηγάδια

Χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, σε ματς που ορίστηκε και διεξήχθη λόγω της αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Όλα μηδέν στα Πηγάδια

Ξάνθη και ΠΑΟΚ τέθηκαν αντιμέτωποι στα Πηγάδια σε φιλική αναμέτρηση, με αφορμή την αναβολή του πρωταθλήματος και το ματς ολοκληρώθηκε δίχως γκολ από τις δύο ομάδες, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δύο ημέρες μετά τον θρίαμβο της ομάδας του στην Τιφλίδα, είχε την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να τεστάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, μετά το πέρας της θερινής προετοιμασίας.

Ο Ζίφκοβιτς είχε αρκετή δουλειά στο πρώτο μέρος. Πρώτα σταμάτησε με εντυπωσιακή διπλή προσπάθεια τους Μυστακίδη , Μπίσεσβαρ και στη συνέχεια απέκρουσε σχεδόν εξ επαφής πλασέ του Περέιρα έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια και γέμισμα του πολύ καλού Γιαννούλη. Ο ΠΑΟΚ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά του Βαρέλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πέρειρα στο 29', αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Ξάνθη κατάφερε να απειλήσει μόνο στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με σουτ των Μπαξεβανίδη, Νιέτο στα οποία απάντησε εντυπωσιακά ο Μπρκιτς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άλλαξαν όλη την 11άδα βάζοντας τους θεωρητικά βασικούς και βελτίωσαν την εικόνα τους κόντρα στον ΠΑΟΚ που πραγματοποίησε πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας παίκτες από την Κ20. Ο "δικέφαλος" όμως είχε σε καλή μέρα τον Μπρκιτς που σταμάτησε όλες τις επιθετικές ενέργειες των παικτών της Ξάνθης, ενώ απείλησε, χωρίς αποτέλεσμα, με δύο σουτ του Ζάιρο.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Πάμπλο Τόρες, Τριάδης, Κώστας, Βασιλακάκης, Ράνος, Φλίσκας, Νιέτο, Ορφανίδης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιούνες, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Γουάλας, Λάζιτς, Ορφανίδης, Λισγάρας, Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Ζάιρο (78’ Ματθαίου), Μαλεζάς (78’ Πούγγουρας), Περέιρα (62’ Κουλούρης), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (72’ Δεληγιαννίδης), Μυστακίδης, Βαρέλα, Κίτσιου, Πέλκας (78’ Κυριλλίδης), Κάνιας (46’ Κοροβέσης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK