Άγνοια η αδειοδότηση της ΕΠΟ για την κρυφή κάμερα

Τι αναφέρει επιστολή - διάψευσης του διευθυντή του τμήματος Γιώργου Δημητρίου.

Πλήρη άγνοια δηλώνει το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ για την ύπαρξη κρυφής κάμερας στα γραφεία της Ομοσπονδίας, διαψεύδοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο υπήρχε η άποψη ότι η κάμερα είχε τοποθετηθεί στον διάδρομο και όχι στα γραφεία της ΚΕΔ έπειτα από απαίτηση του τμήματος αδειοδότησης για να ελέγχει την διαδικασία κατάθεσης των φακέλων των ομάδων κάθε άνοιξη.

"Η διεύθυνση αδειοδότησης αγνοούσε πλήρως την ύπαρξη της κρυφής κάμερας η οποία παρανόμως και χωρίς σχετική σήμανση όπως ορίζει ο νόμος, κατέγραφε εν αγνοία των υπαλλήλων της ΕΠΟ τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Επιπρόσθετα, η υιοθέτηση τέτοιων πρακτικών από κάποιους αρρωστημένους εγκέφαλους, πέραν της βάναυσης καταπάτησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων, καταστρατηγεί ακόμη και τη ρήτρα εχεμύθειας η οποία διέπει την διακιδικασία αδειοδότησης" αναφέρει σε επιστολή του ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης Γιώργος Δημητρίου.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.