Αλλαξε σελίδα με σαρωτική πλειοψηφία η ΕΠΟ

H Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ενέκρινε τις αλλαγές στο καταστατικό της, ο δρόμος για τις εκλογές άνοιξε και τυπικά ενώ ο Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη.

Αλλαξε σελίδα με σαρωτική πλειοψηφία η ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To καταστατικό της ΕΠΟ άλλαξε μετά τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την Παρασκευής.

Οπως αναμενόταν, οι εισηγούμενες από την FIFA, αλλαγές εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία (140-32) και πλέον ο δρόμος για τις εκλογές άνοιξε και τυπικά.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα εξής: "Με ψήφους 140 υπέρ και 32 κατά εγκρίθηκαν από τους εκπροσώπους των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της ΕΠΟ οι προτάσεις για την τροποποίηση του Καταστατικού, των Κανονισμών που διέπουν την εφαρμογή του Καταστατικού και τις πάγιες διατάξεις της Γενικής Συνέλευσης, οι εργασίες της οποίας διεξάγονται σε αίθουσα του κτιρίου της ΕΟΕ".

Από την πλευρά του ο Κώστας Βασιλειάδης τόνισε: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα. Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί παρά να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή της για την ανταπόκριση που βρήκε από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, καθώς και για την εξαιρετική συνεργασία των εθνικών οργάνων του ποδοσφαίρου που αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Περνάμε πλέον στην εποχή της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της χρηστής διακυβέρνησης. Πάντα στο πλαίσιο του νόμου και των καταστατικών διατάξεων της FIFA και της UEFA".

News 24/7

24MEDIA NETWORK