Δεν αλλάζει κάτι στο καθεστώς το μετακινήσεων

Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Πανιώνιος και Γιώργος Βασιλειάδης συμφώνησαν να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο καθεστώς μετακινήσεων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Χωρίς εντάσεις, τουλάχιστον κατά τις πρώτες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε το ραντεβού των big-6 της Superleague με τον Γιώργο Βασιλειάδη με θέμα της μετακινήσης των οπαδών.

Αυτό που συμφωνήθηκε είναι κατά την εφετινή σεζόν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ως προς το υφιστάμενο πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών ανά την επικράτεια απαγορεύονται και όποτε διαπιστώνεται το αντίθετο θα επιβάλλονται τα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος Γερουλάνου.

Ως προς αυτό υπήρξε ομοφωνία καθώς ούτε οι ομάδες ήθελαν να αλλάξει κάτι. Ο Ολυμπιακός πάντως έθεσε θέμα ισονομίας και μίλησε για τις μετακινήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με Κέρκυρα και Πανιώνιο.

Οι του ΠΑΟΚ είπαν ότι αν πράγματι έχει υπάρξει παραβίαση του νόμου, θα δεχτούν και τις όποιες κυρώσεις επιβάλλει η Πολιτεία.

Για την επόμενη σεζόν, η Λίγκα, η οποία έδωσε το παρών μέσου του προέδρου της, δεσμεύτηκε να φέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση η οποία θα συζητηθεί μετά το τέλος της εφετινής σεζόν.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.