Διακοπή επ'αόριστον στο πρωτάθλημα αποφάσισε η κυβέρνηση!

Λουκέτο στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή αποφάσισε να βάλει η κυβέρνηση μετά τα όσα δυσφημιστικά για το άθλημα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να ανακοινώνει κατόπιν της συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τη διακοπή του επ'αόριστον!

Την επ'αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή, μετά τα όσα άσχημα γεγονότα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και προκάλεσαν την οριστική αναβολή του, γνωστοποίησε μπροστά στις κάμερες ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου που είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό ΑΛέξη Τσίπρα.

"Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για την εξυγίανση και έχουμε κερδίσει πολλές από αυτές. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια και να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος και να γυρίσουμε πίσω.

Αναλαμβάνοντας το όποιο πολιτικό κόστος, το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες να εφαρμόζονται και υπό αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα ξεκινήσω συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς, την ομοσπονδία, την λίγκα ενώ είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA".

Δεν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα αν δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μπροστά με όρους και κανόνες. Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε τη μάχη για διαφάνεια στο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε προτάσεις από την ομοσπονδία και την λίγκα.

Από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε αυστηρότερους κανόνες, θα κοιτάξουμε οι ποινές να είναι αυστηρότερες για όλους", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βασιλειάδης ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο Grexit, αποκλεισμό δηλαδή του ελληνικού ποδοσφαίρου από την Ευρώπη, είπε: "Τα πάντα είναι στο τραπέζι".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.