ΕΠΟ για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό: "Να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους"

Με αφορμή τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σχετικά με την επικείμενη παραίτηση Τσαχειλίδη, η ΕΠΟ πέρασε στην αντεπίθεση, συνιστώντας στις δύο ΠΑΕ "να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους".

ΕΠΟ για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό: "Να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους"
INTIME SPORTS

H AEK και ο Παναθηναϊκός πήραν θέση τις προηγούμενες ημέρες για όσα συνέβησαν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τα οποία ωθούν τον Γιάννη Τσαχειλίδη στην απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του υπεύθυνου για τον ορισμό διαιτητών.

Οι δύο σύλλογοι εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις, μέσω των οποίων κατηγόρησαν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η ΕΠΟ απάντησε την Πέμπτη (17/9), υποστηρίζοντας ότι οι δύο ΠΑΕ κάνουν αυτό ακριβώς το οποίο καταγγέλουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με πρόσφατες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται:

"Οι δύο Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες έσπευσαν τις τελευταίες ημέρες να εκδώσουν ανακοινώσεις για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, εκδηλώνοντας προτιμήσεις και κρίσεις για τα μέλη της. Με αυτό τον τρόπο κάνουν αυτό ακριβώς που καταγγέλλουν και το οποίο είναι ανεπίτρεπτο για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητά από όλους τους εμπλεκομένους να κοιτούν πρώτα στον καθρέφτη τους, πριν προβούν σε κρίσεις για τους υπολοίπους.

Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του σωστά και ας αφήσουν την ΚΕΔ να κάνει τη δική της".

Διαβάστε ακόμα:

"Σκληρή" ανακοίνωση και από τον Παναθηναϊκό για Τσαχειλίδη

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ετοιμάζεται πραξικόπημα με τον εντολοδόχο Σωμαρακάκη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK