Εσταξε... ομοφοβία ο Τσιάρτας!

Οκ, ο Βασίλης Τσιάρτας δεν συμφωνεί με την πρόταση για υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεται αποδεκτό και το κάθε ακραίο, ομοφοβικό σχόλιο.

Τι ήταν να ακούσει ραδιοφωνική δήλωση του Γρηγόρη Βαλλιανιάτου περί αποδοχής του σχεδίου νόμου περί αναδοχής και υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Βασίλης Τσιάρτας...

Απασφάλισε χύνοντας χολή. Γιατι μόνο ως χολή μπορούν να εκληφθούν σχόλια για "αρρωστημένες και ανώμαλες επιθυμίες" και "μη φυσιολογικά ήθη".

Βασίλη, έλεος κάπου!

Το ποστ έχει ως εξής: "Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ.

Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά".

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.