Η... κακή δουλειά της ΕΠΟ φέρνει το Grexit!

Ο εφιάλτης του Grexit από τον ποδοσφαιρικό... πολιτισμό βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ μετά τη σχετική εισήγηση του επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αυστριακός απέστειλε το σχετικό έγγραφο στη FIFA, κατακεραύνωσε την κωλυσιεργία σε μείζονα ζητήματα, όπως στις δικαστικές αποφάσεις που καθυστέρησαν σημαντικά (με αποκορύφωμα την απόφαση που πάρθηκε 18 ημέρες μετά το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ) και σημείωσε ότι το φετινό πρωτάθλημα κρίνεται στα δικαστήρια αντί για το γήπεδο.

Ελλάδα και αναστολή της ιδιότητας μέλους της ΕΠΟ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία έχουν...συναντηθεί στο παρελθόν άλλες δύο φορές. Τη μία μάλιστα, επί Γιώργου Ορφανού στο υφυπουργείο αθλητισμού (σ.σ. 2006), είχαμε... χαιρετήσει για τέσσερις ημέρες!

Σε σύγκριση με τα Grexit του παρελθόντος με αυτό που απειλείται τώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο, η διαφορά είναι μεγάλη και επικίνδυνη.

Τις προηγούμενες δύο φορές, οι ξένοι ήρθαν κατόπιν εισήγησης της Ομοσπονδίας ως μέτρο πίεσης για την παρέμβαση που γινόταν στο αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Τώρα, η FIFA έρχεται να πάρει... κεφάλια, γιατί θεωρεί ότι η ΕΠΟ δεν κάνει σωστά τη δουλειά της!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου ακούγεται ότι ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς τα αρμόδια όργανα αναμένουν βαριές "καμπάνες" στα δικαστικά ζητήματα, κι επίσης θέλουν να δουν ότι ο Γραμμένος δεν μεροληπτεί υπέρ του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το κλειδί της υπόθεσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK