Η επιστολή Βασιλειάδη στη FIFA μιλάει για την εισβολή και το όπλο του Σαββίδη

Με την επιστολή προς την FIFA ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε σαφώς ότι ο κύριος λόγος της απόφασης να σταματήσει στο πρωτάθλημα ήταν η εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο.

Από την αρχή της ημέρας ο Γιώργος Βασιλειάδης βρισκόταν σε συνεχείς επαφές με τους ιθύνοντες της FIFA.

To βράδυ τους απέστειλε και επίσημη επιστολή με την οποία αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διακόψει το πρωτάθλημα. Η... ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα ήταν ο κυριότερος.

Η επιστολή: Κατά το περασμένο έτος κάναμε μαζί μία πολύ μεγάλη πρόοδο προκειμένου να θεσπίσουμε νέους κανόνες σχετικά με τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και και την αυστηροποίηση των ποινών. Ωστόσο, το ελληνικό ποδόσφαιρο τελεί και πάλι υπό ταραχώδεις στιγμές κατά τη διάρκεια των τελευταίων παιχνιδιών. Το τελευταίο γεγονός έλαβε χώρα χθες στο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής Τύπος παρουσίασαν σειρά από φωτογραφίες του προέδρου και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, κυρίου Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ως εκ τούτου, με βάση τα χθεσινά γεγονότα αλλά και τα πολλά άλλα γεγονότα κατά τη διάρκεια των τελευταίων αγώνων είμαι αναγκασμένος να πάρω την απόφαση να σταματήσω το ελληνικό πρωτάθλημα για να προστατεύσω την ασφάλεια των φιλάθλων, των παικτών και όλων των εμπλεκομένων στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Επισυνάπτω και την απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!