Ο "αντί-Αραούχο" λέει πως έχει προτάσεις από ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Ο 27χρονος επιθετικός, Μιγκέλ Γκερέρο σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας "μπερδεύει" τα μεταγραφικά ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Διαβάστε τι φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο Ισπανός στο στενό του περιβάλλον για τις δύο "γαλανόλευκες" προτάσεις.

Ο "αντί-Αραούχο" λέει πως έχει προτάσεις από ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Ο φορ Μιγκέλ Γκερέρο "έπαιξε" ψηλά στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες, κατέχοντας τον τίτλο του "αντί-Αραούχο". Από σήμερα, όμως, ο Ισπανός γίνεται... ερυθρόλευκος σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, στον " Κόκκινο Πρωταθλητή" αποκαλύπτεται ότι ο 28χρονος επιθετικός εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ότι εκτός από την Ένωση, στα χέρια του έχει προσφορά και από τον Ολυμπιακό!

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο ύψους 1,80 φορ είπε στους οικείους του για τις δύο προτάσεις, αλλά τίποτα παραπάνω αναφορικά με το ποια βλέπει πιο "ζεστά".

Πάντως, ο Γκερέρο δεν έχει κατ' αποκλειστικότητα μόνο δύο περιπτώσεις να εξετάσει, δηλαδή της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ και των "ερυθρόλευκων".

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για προσπάθεια της Λεγκανές να του ανανεώσει το συμβόλαιο (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι), όπως και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που φέρεται να καλοβλέπει την περίπτωσή του στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν για να επανέλθει Primera.

O 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι αυτό που λέμε... κανόνι, ωστόσο έχει καταφέρει να φτιάξει καλό όνομα στην αγορά. Οι αριθμοί του την εφετινή σεζόν ήταν οι εξής: τέσσερα γκολ, τρεις ασίστ σε 22 συμμετοχές με την Λεγκανές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK