Ο Πρίγιοβιτς βάζει... κάτω έξι επιθετικούς της Αττικής

Οι "big 3" της Αττικής ξόδεψαν πάνω από 12.550.000€ για επιθετικούς το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως μέχρι στιγμής και οι έξι παίκτες μαζί δεν έχουν πετύχει μαζί ούτε καν τα διπλάσια γκολ από τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ!

Ο Πρίγιοβιτς βάζει... κάτω έξι επιθετικούς της Αττικής
chaves luciano prijovicdjurdevic araujo

Αν κάτι δεν έλειψε το καλοκαίρι που μας πέρασε από την Super League Σουρωτή αυτό ήταν οι μεταγραφές και μάλιστα οι... ακριβές ( για τα δικά μας δεδομένα πάντα). Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφεραν σημαντικούς παίκτες με σκοπό να κάνουν τη διαφορά και να τους βοηθήσουν να κατακτήσουν την... κορυφή.

Εμείς στο θέμα μας, ωστόσο, θα σταθούμε στους επιθετικούς που αγόρασαν συγκεκριμένα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Ο "δικέφαλος" έκλεισε πέρσι τον Λημνιό, ενώ έχει και τους Κουλούρη, Πρίγιοβιτς, με τους Μακ, Βιεϊρίνια να είναι... βοηθητικοί, οπότε την θερινή περίοδο δεν χρειάστηκε κλασικό στράικερ.

Βλέποντας τα στατιστικά, όμως, μάλλον ορθώς έπραξαν στον ΠΑΟΚ, αφού ο Πρίγιοβιτς μόνος του δείχνει πιο χρήσιμος, βάσει στατιστικών, από τους... νέους της Αττικής!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ; ΟΕΟ;

Οι "big 3" της Αττικής ξόδεψαν για μεταγραφές και συμβόλαια φέτος πάνω από 12.550.000€! Τι έχουν πάρει πίσω μέχρι στιγμής; Μόλις 9 γκολ από 6 ποδοσφαιριστές σε 47 συμμετοχές! Την ίδια ώρα ο... Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ έχει πετύχει 5 τέρματα μόνος του!

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά ανά... ομάδα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούρος Τζούρτζεβιτς: Από την Παρτίζαν στον Ολυμπιακό έναντι 2.500.000€, ενώ αμείβεται με περίπου 700.000€ το χρόνο.

-- Έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με τους πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας μέχρι στιγμής ένα γκολ.

Εμάνουελ Εμενίκε: Από την Φενέρμπαχτσε στον Ολυμπιακό έναντι 2.000.000€, ενώ αμείβεται με περισσότερα από 1.500.000€ το χρόνο.

-- Μετρά οκτώ συμμετοχές με τρία γκολ μέχρι στιγμής.

ΑΕΚ

Σέρχιο Αραούχο: Δανεικός από την Λας Πάλμας στην Ένωση έναντι 800.000€, ενώ αμείβεται με 700.000€.

-- Μετράει επτά συμμετοχές με ένα μόλις γκολ.

Μάρκο Λιβάγια: Δανεικός και αυτός από την Λας Πάλμας στην ΑΕΚ έναντι 700.000€, ενώ έχει συμβόλαιο 650.000€.

-- Έχει αγωνιστεί σε δώδεκα αγώνες και έχει σκοράρει δυο φορές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Αντρές Τσάβες: Αποκτήθηκε από την Μπόκα Τζούνιορ έναντι 1.350.000€ και αμείβεται κλιμακωτά με μέσο όρο περίπου 600.000€.

-- Έχει παίξει σε επτά αναμετρήσεις και έχει πετύχει δυο γκολ.

Λουτσιάνο Νέβες: Αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς έναντι 400.000€ και αμείβεται με 650.000€ το χρόνο.

-- Πρόλαβε να αγωνιστεί σε εννέα αναμετρήσεις, δίχως να έχει σκοράρει μέχρι στιγμής.

* Σε αρκετές περιπτώσεις οι ομάδες έχουν αποκτήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων, ενώ τόσο οι μεταγραφές όσο και οι αποδοχές ενδέχεται να αλλάξουν προς τα πάνω, αν οι παίκτες πιάσουν συγκεκριμένα μπόνους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK