Ο Βασιλειάδης και το σούπερ μάρκετ των δανεικών παικτών στη Λίγκα

Το φαινόμενο της συνεχούς παραχώρησης δανεικών παικτών από τους μεγάλους προς τους μικρούς πρέπει πάση θυσία να περιοριστεί σύμφωνα με τη λογική του Γιώργου Βασιλειάδη. Πώς συνδέεται αυτή η παράμετρος με την αναδιάρθωση του πρωταθλήματος και το μαραθώνιο των 14!

Tο να διεξαχθεί πλέον το επόμενο πρωτάθλημα με 14 ομάδες είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο αφού ο Γιώργος Βασιλειάδης φέρεται να κάνει ένα βήμα πίσω.

Τις λεπτομέρειες του σχεδίου του μπορείτε να τις διαβάσετε στο Sport24.gr όπως δημοσιεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου.

Το βήμα πίσω του Υπουργού πάντως αναμένεται να γίνει βήμα εμπρός (και επιθετικό) σε ότι αφορά το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών στη Λίγκα.

Ο Βασιλειάδης θεωρεί ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας και επιχειρεί να βρει τρόπους να το περιορίσει, πάντα βέβαια με τη βοήθεια της οικογένειας του ποδοσφαίρου.

Ο περιορισμός των εξαρτήσεων των ομάδων είναι για τον υπουργό Αθλητισμού ένας από τους κύριους όρους για να συναινέσει σε πρωτάθλημα 14 ομάδων για μία -και μόνο- σεζόν.

Εχουν ειπωθεί βέβαια και άλλες φορές αυτά στο παρελθόν αλλά χαϊρι δεν είδαμε. Το σούπερ μάρκετ των δανεικών δίνει και παίρνει. 

N.Γ.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.