Οι τέσσερις ομάδες της Θεσσαλονίκης ενώθηκαν για την Μακεδονία!

Οι φίλοι των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλωνα Πόντου όχι μόνο ενώθηκαν για να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο για το "Μακεδονικό" αλλά μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια (PHOTOS).

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πάνω από 60.000 κόσμος συγκεντρώθηκε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, για να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια, και μεταξύ αυτών είναι και πολλοί φίλαθλοι των τεσσάρων μεγαλυτέρων ομάδων της πόλης.

Οι τέσσερις ομάδες της Θεσσαλονίκης ενώθηκαν για την Μακεδονία!
EUROKINISSI

Οι οπαδοί των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλωνα Πόντου ένωσαν τις φωνές τους για να στείλουν το μήνυμα πως "Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μόνο ελληνική" και μάλιστα μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια για να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.

Οι τέσσερις ομάδες της Θεσσαλονίκης ενώθηκαν για την Μακεδονία!
EUROKINISSI

Σε αυτά, στη μία όψη αναγράφεται η φράση "Έστιν Ουν Ελλάς και η Μακεδονία" (σ.σ. "Και η Μακεδονία είναι Ελλάδα"), ενώ στην άλλη υπάρχει μήνυμα προς τον Μάθιου Νίμιτς (ο ειδικός διαμεσολαβητής για να βρεθεί η χρυσή τομή Ελλάδας Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας), τον οποίο προτρέπουν να πάει... σπίτι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK