Οι τέσσερις ομάδες της Θεσσαλονίκης ενώθηκαν για την Μακεδονία!

Οι φίλοι των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλωνα Πόντου όχι μόνο ενώθηκαν για να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο για το "Μακεδονικό" αλλά μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια (PHOTOS).

Πάνω από 60.000 κόσμος συγκεντρώθηκε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, για να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια, και μεταξύ αυτών είναι και πολλοί φίλαθλοι των τεσσάρων μεγαλυτέρων ομάδων της πόλης.

 

Οι οπαδοί των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή και Απόλλωνα Πόντου ένωσαν τις φωνές τους για να στείλουν το μήνυμα πως "Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μόνο ελληνική" και μάλιστα μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια για να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.

 

Σε αυτά, στη μία όψη αναγράφεται η φράση "Έστιν Ουν Ελλάς και η Μακεδονία" (σ.σ. "Και η Μακεδονία είναι Ελλάδα"), ενώ στην άλλη υπάρχει μήνυμα προς τον Μάθιου Νίμιτς (ο ειδικός διαμεσολαβητής για να βρεθεί η χρυσή τομή Ελλάδας Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας), τον οποίο προτρέπουν να πάει... σπίτι του.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.