Πώς δικαιολόγησε ο Βασιλειάδης την απόφαση για τη διακοπή...

Δεν ήταν μόνο η συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη που ώθησε τον Βασιλειάδη στην απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και οι εν γένει συμπεριφορές των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Εκτός από τη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος Βασιλειάδης επικαλέστηκε και τις εμπρηστικές δηλώσεις των παραγόντων κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Είναι κάτι στο οποίο έχει σταθεί και άλλες φορές ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόσο στις δημόσιες τοποθετήσεις του όσο και στις κατ' ιδίαν συνομιλίες του με ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι "η διακοπή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της αυξημένης αντιπαλότητας και το εξόχως τεταμένο κλίμα όπως διαμορφώθηκε με την εμφάνιση αξιωματούχου ομάδας και συγκεκριμένα του προέδρου της γηπεδούχου ΠΑΕ ΠΑΟΚ κου Σαββίδη, να οπλοφορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 11/03/2018 στο γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ και που απεικονίζεται στο video της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα που έχει δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο καθώς και τις εμπρηστικές δηλώσεις των αξιωματούχων κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ιδίως κατά τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το γεγονός αυτό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια καθόσον πιθανολογείται ότι η παραμικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει εκτεταμένες βίαιες συμπεριφορές".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!