Τι έδινε η Ζενίτ για Μίλι, η ρήτρα Μπεργκ και η εκδίκηση Γιαννιώτα

Η πρόταση της Ζενίτ για Μιλιβόγεβιτς, η ψήφος του Μπέντο σε Καρντόσο, η οκταψήφια ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπεργκ, ο Τζιόλης που δεν "έκανε", ο "δανεισμός" του Τζανετόπουλου και η... εκδίκηση του Γιαννιώτα. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο από την πιάτσα των agents δια χειρός Ευάγγελου Μίχου.

Τι έδινε η Ζενίτ για Μίλι, η ρήτρα Μπεργκ και η εκδίκηση Γιαννιώτα

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Αν πιστέψουμε τους Ρουμάνους που έχουν άκρη τον κόουτς (πατέρα) Λουτσέσκου, η προσφορά της Ζενίτ στην Μπενφίκα για τον Σάμαρη ήταν γύρω στα 9.000.000 ευρώ και στον Ολυμπιακό για τον Μιλιβόγεβιτς κάτι λιγότερο από 8.000.000 ευρώ. Ήταν οι 2 από τους 3 υποψήφιους που είχε καταλήξει η Ζενίτ για τον "αντι-Βιτσελ".

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΡΝΤΟΣΟ

Τι έδινε η Ζενίτ για Μίλι, η ρήτρα Μπεργκ και η εκδίκηση Γιαννιώτα
INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο στο δίλημμα Καρντόσο ή Νιλμάρ - όταν ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα και τα λεφτά είχαν...ξεφύγει - "ψήφισε" τον Παραγουανό γκολεαδόρ.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δεν προβλέφθηκε και δεν υπάρχει όρος στον δανεισμό του Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ να μην αγωνιστεί κατά του Ολυμπιακού. Επίσης, ο διεθνής ακραίος περιμένει με λαχτάρα τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην ομάδα που ανήκει

8ΨΗΦΙΑ ΡΗΤΡΑ

Τι έδινε η Ζενίτ για Μίλι, η ρήτρα Μπεργκ και η εκδίκηση Γιαννιώτα
Μπεργκ-Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην υπόθεση Μπεργκ ο Παναθηναϊκός δέχεται να μπει ρήτρα αποδέσμευσης του (μπαι αουτ). Όπως δηλαδή ζητούν οι μάνατζερς του Σουηδού (Λέρμπι και Ντίετζ) αλλά αυτή να είναι 8ψηφια (10.000.000 ευρώ)!

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα πρέπει να περιμένουμε και την ανανέωση συμβολαίου του Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό. Το τωρινό λήγει το 2017, το νέο θα είναι μέχρι το 2019. Με διπλασιασμό των αποδοχών του όπως ακούγεται.

Προτεραιότητα πάντως μετά του Μπέργκ (και πριν του Κουτρουμπή) θα δοθεί από τους “πράσινους” στην επέκταση συμβολαίου και του Μολέδο, με ταυτόχρονη αναπροσαρμογή των αποδοχών του

ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Τι έδινε η Ζενίτ για Μίλι, η ρήτρα Μπεργκ και η εκδίκηση Γιαννιώτα
Τζιόλης ΠΑΟΚ

Πολλοί είπαν τον καλό τους λόγο στην ΑΕΚ για τον Τζιόλη (από τον Λυμπερόπουλο μέχρι τον Χριστοδουλόπουλο και όχι μόνο), αλλά μάλλον δεν εισακούστηκαν αφού ο διεθνής μέσος δεν φόρεσε τα “κιτρινόμαυρα” παρότι προτάθηκε σε τιμή ευκαιρίας!

ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΣ

Την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου ή ΑΕΚ ήταν ανοικτή να δοθεί δανεικός ο Ανταμ Τζανετόπουλος (προτιμούσαν στο εξωτερικό), προκειμένου να βάλει παιχνίδια στα πόδια του από την στιγμή που με τον Κετσπάγια δύσκολα θα πάρει ( κι αυτά ως αμυντικός χαφ).

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΟΥΓΙΑ

Ο Σκόνδρας προτιμούσε την Λάρισα από τον Πλατανιά αλλά ο ΠΑΟΚ τον... Μαθιουλάκη από τον Κούγια για να τον δώσει δανεικό και σχεδόν πληρωμένο. Η ομάδα των Χανίων θα κάλυπτε λιγότερο από 50.000 του συμβολαίου του ενώ από την ΑΕΛ ζητήθηκαν τουλάχιστον τα τριπλά. Η διαφορά; Ο Πλατανιάς είναι πια κοντά στην Συμμαχία ενώ στην Θεσσαλονίκη "χρεώνουν" τον Κουγια στο Ολυμπιακό μπλοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπέρδεψε το γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Εμποκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK