Το grexit πάνω στο τραπέζι!

Η FIFA και η UEFA έρχονται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις. Γιατί το ενδεχόμενο του grexit παραπένει ανοιχτό, ποιος είναι ο προβληματισμός για τον Γραμμένο αλλά για τον τελικό του Κυπέλλου.

Το grexit πάνω στο τραπέζι!
vasiliadis fifa MOTIONTEAM

Μετά τα τελευταία γεγονότα όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ανοιχτά.

Είναι σαφές ότι τα έκτροπα της Τούμπας όχι μόνο έβγαλαν από τα ρούχα τους τους ανθρώπους της FIFA και της UEFA αλλά έκαναν και το ποτήρι της υπομονής τους να ξεχειλίσει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θεωρείται σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες θα αφιχθούν στην Αθήνα αρμόδια κλιμάκια και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία γοα να τσεκάρουν την κατάσταση από κοντά.

Εκτός από τον Γιώργο Βασιλειάδη, θα δουν, όπως είναι λογικό, και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο από τον οποίο, για να το θέσουμε κομψά, δεν είναι και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το μέχρι στιγμής έργο του επικεφαλής της ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου, και με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη διακοπή στο πρωτάθλημα, η πιθανότητα του grexit υπάρχει πάντα πάνω στο τραπέζι. Θα είναι οδυνηρή μία τέτοια λύση, θα πονέσει πάρα πολύ όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η διέξοδος αυτή αποτελεί μονόδρομο. Το δυστύχημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται κυρίως εκτός Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου σε περίπτωση που σ'αυτόν μονομαχήσουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ολα αυτά όμως ανήκουν σε μέλλοντα χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK