Υποφέρουν οι "BIG 4" στην επαρχία

Ο ελληνικός λαός συνηθίζει να λέει πως το πρωτάθλημα το κερδίζει αυτός που θα κάνει την καλύτερη... παρέλαση στα λεγόμενα "χωριά". Στις 10 πρώτες αγωνιστικές πάντως της φετινής Super League Σουρωτή η αγωνία χτυπάει... κόκκινο, αφού οι "BIG 4" δεινοπαθούν στην επαρχία.

Υποφέρουν οι "BIG 4" στην επαρχία

Μία "τραγωδία" ζουν οι "BIG 4" στις 10 πρώτες αγωνιστικές της Super League Σουρωτή, όταν... ταξιδεύουν στην ελληνική περιφέρεια.. Η επαρχία αντιστέκεται σθεναρά στους φαινομενικά "μεγάλους" οι οποίοι αγνοούν τη χαρά του διπλού εκτός αθηναϊκών συνόρων και Θεσσαλονίκης, όσον αφορά στον ΠΑΟΚ.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μακριά από το "Καραϊσκάκης" έχει μόλις δύο νίκες, κι αυτές μερικά χιλιόμετρα απόσταση από το φαληρικό γήπεδο. Την Λαμία στο Περιστέρι και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχουν κερδίσει οι "ερυθρόλευκοι" με συνολικό απολογισμό εκτός έδρας δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες (στα ντέρμπι δηλαδή του πάλαι ποτέ ΠΟΚ). Παίζοντας με τη Ξάνθη ο Ολυμπιακός μακριά από την Αθήνα πήρε μόνο έναν βαθμό.

Τα ίδια ισχύουν και για την ΑΕΚ που επίσης εκτός έδρας, "τρίποντα" έχει κάνει μόνο με Λαμία (στο Περιστέρι) και Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Ένωση δεν κέρδισε τον ΠΑΣ (0-0), έχασε από τον Αστέρα (2-0) κι έφερε ισοπαλία στην Ξάνθη (1-1). Μόλις δύο βαθμούς δηλαδή...

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός από την άλλη δεν έχουν πάρει "τρίποντο" μακριά από τις έδρες τους. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις ισοπαλίες (με Λεβαδειακό 0-0, Απόλλων 0-0, ΑΕΛ 1-1) και μία ήττα στο "Καραϊσκάκης", δηλαδή μόλις τρεις βαθμούς από την επαρχία στο σακούλι τους.

Όσον αφορά στους "πράσινους" τα πάνε ακόμη χειρότερα αφού είναι... ουραγοί στην εκτός έδρας βαθμολογία μαζί με Απόλλων και Κέρκυρα, έχοντας μαζέψει απο 2 βαθμούς. Συγκεκριμένα, έχουν να επιδείξουν δύο ισοπαλίες (με Πλατανιά 1-1 και στην Λαμία 1-1) και τρεις ήττες (από Κέρκυρα 1-0, Παναιτωλικό 2-0, Αστέρα 1-0)!!

Σύνολο; 13 ματς χωρίς νίκη στην σκληρή για τους "BIG 4" ελληνική περιφέρεια, με τις ήττες να είναι παραπάνω από τις μισές από τις ισοπαλίες (5-8) και έχοντας σημειώσει μόλις 5 γκολ!!!

Τα αρνητικά ρεκόρ των "μεγάλων" έχουν κάνει το πρωτάθλημα να έχει πάρει... φωτιά στις δέκα πρώτες αγωνιστικές, ενώ παράλληλα στην κορυφή βρίσκεται ο Ατρόμητος που παραμένει αήττητος μέχρι στιγμής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK