Με το αγαπημένο του σκορ ο Ατρόμητος

Η νικηφόρα αύρα που έχει φέρει στον Ατρόμητο ο Γιώργος Κορακάκης καλά κρατεί μιας και οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 και του Παναιτωλικού για το Κύπελλο! Παρθενικό γκολ για Μπάγκα.

Με το αγαπημένο του σκορ ο Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του. Μετά τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόλειο με 2-1, οι Περιστεριώτες επικράτησαν με το... αγαπημένο τους 1-0 του Παναιτωλικού εντός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδας. Να σημειωθεί ότι στα 5 παιχνίδια με τον νέο του κόουτς το "αστέρι" μετράει 4 νίκες (οι 3 με 1-0) και μία ισοπαλία!

Αυτή ήταν και μια άτυπη... ρεβάνς για τον Ατρόμητο που στο ματς του πρωταθλήματος ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι από τον ίδιο αντίπαλο και είχε ως αποτέλεσμα να την πληρώσει στη συνέχεια ο Τραϊανός Δέλλας. Στα τα του αγώνα, οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν. Όταν τους δινόταν η ευκαιρία επιχειρούσαν να βγουν στην επίθεση, άσχετα αν τους ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουν σε τελική.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός. Το γκολ ήρθε τελικά στο 65' για τον Ατρόμητο. Ο Τόνσο πέρασε κάθετη πάσα στον Λε Ταλέκ, αυτός με σέντρα μέσα και δεξιά στην περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Μπάγκα με κεφαλιά στο 1ο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Aυτό ήταν το παρθενικό γκολ για τον Λευκαρώσο μέσο που δείχνει να ανεβαίνει!

Ατρόμητος: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κεϊτά (52' Ουμπίντες), Μπάγκα, Μπρίτο (80' Βασιλείου), Μπαστακός (57' Τόνσο), Λημνιός, Λα Ταλέκ

Παναιτωλικός: Κριστιάνο, Κλέσιο, Μάκος, Ροντρίγκες, Ρότσα (85' Κουτρομάνος), Καμαβουάκα, Φερέιρα (73' Τομανέ), Τσοκάνης, Ουάρντα, Ρόσα (73' Λεντέσμα), Μαρκόφσκι

Η Βαθμολογία του ομίλου

1. Πανθρακικός 3

2. Ατρόμητος 3

3. Παναιτωλικός 0

4. Καλλιθέα 0

News 24/7

24MEDIA NETWORK