Στα... χρώματα του ιστορικού Αμβούργου ο Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι και τυπικά παίκτης του Αμβούργου.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Ο 24χρονος διεθνής παραχωρείται δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από τη Λεβερκούζεν, χωρίς να προβλέπεται ποσό για την εξαγορά του στο τέλος της χρονιάς. Το κόστος του δανεισμού αναμένεται να φτάσει τα 2.000.000 ευρώ.

"Είμαι χαρούμενος που ήταν επιτυχής η μετακίνηση. Το Αμβούργο είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Ελπίζω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις", δήλωσε ο Παπαδόπουλος.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...