Άγνωστοι έσπασαν τα εκδοτήρια κι έκλεψαν εισιτήρια

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε εκδοτήρια έξω από το "Καυτανζόγλειο" και έκλεψαν εισιτήρια το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ.

Άγνωστοι έσπασαν τα εκδοτήρια κι έκλεψαν εισιτήρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλλει πως άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε εκδοτήρια έξω από το "Καυτανζόγλειο" και έκλεψαν εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: "Άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες εγκληματικής ενέργειας από κάποιος που βαυκαλίζονται ότι θέλουν το καλό του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Σήμερα την 26/02/2017 και ώρα περί την 12:45, άγνωστοι κουκουλοφόροι ήρθαν στον προαύλιο χώρο του Καυτανζογλείου και αφού επιδόθηκαν ξανά σε ζημιές στα εκδοτήρια, όπου η ομάδα διαθέτει τα εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έκλεψαν όλα τα εισιτήρια που υπήρχαν στο εκδοτήριο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Καθίσταται πλέον φανερή η πρόθεση της συγκεκριμένης μερίδας αγνώστων και ο λόγος αυτής της ανακοίνωσης είναι να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος για τις ενέργειες που πράττουν αυτοί που δηλώνουν ότι αγαπούν την ομάδα μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι τα εκδοτήρια λειτουργούν κανονικά απέναντι από τη θύρα 5, απλά θα υπάρχει πλέον ειδική σφραγίδα πάνω τους, ώστε να αποφευχθεί η είσοδος φιλάθλων με κλεμμένα εισιτήρια.

Όσοι έχουν ήδη κόψει εισιτήρια πριν λάβει χώρα το προαναφερθέν συμβάν, θα εισέρχονται κατόπιν ελέγχου κανονικά στο γήπεδο.Η ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 διατρανώνει για ακόμη μια φορά ότι είναι κατά της βίας και τέτοια γεγονότα τη μεγαλύτερη γιορτή, αυτή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενέργειες όπως αυτή καταδικάζονται απερίφραστα από την διοίκηση της ομάδας μας και σκοπό έχει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για τις ορέξεις των ανεγκέφαλων οπαδών που μόνο τους μέλημα είναι η βία και η είσοδος στο γήπεδο άνευ εισιτηρίου".

Μετά την "επίθεση" που δέχθηκαν τα εκδοτήρια, η πώληση γίνεται πλέον από "τροχόσπιτο" (με γερμανικές πινακίδες) που στήθηκε έξω από το γήπεδο του Ηρακλή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK