Αντί για Ίντερ ή Ρόμα στον Ηρακλή

Ο Λάζαρος Λάμπρου δεν κατάφερε τελικά να γίνει... Λάμπρος Χούτος και από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού να βρεθεί σε μεγάλη ιταλική ομάδα, καταλήγοντας στον Ηρακλή.

Αντί για Ίντερ ή Ρόμα στον Ηρακλή
Λάζαρος Λάμπρου

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Λάζαρος Λάμπρου, με τους πράσινους να προσφέρουν ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στον νεαρό επιθετικό. Ο λόγος που χάλασε το deal, ωστόσο, αφορούσε την επιθυμία του νεαρού να βρει ομάδα στο Καμπιονάτο.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Λάμπρος Χούτος, προσπάθησε να τον πάει σε κάποιο μεγάλο κλαμπ της Ιταλίας (Ίντερ, Ρόμα) χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς ομάδα με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι, κατέληξε στον Ηρακλή ο οποίος τον ανακοίνωσε για τα επόμενα δυο χρόνια. Θυμίζουμε πως ο Λάμπρος Χούτος πέρασε τόσο από την Ρόμα όσο και από την Ίντερ δίχως επιτυχία.

Η ανακοίνωση του Γηραιού:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Λάζαρου Λάμπρου.Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 19/12/1997. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ενώ το 2011 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζαρος Λάμπρου, υπέγραψε με την ομάδα μας διετές συμβόλαιο συνεργασίας και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τον Λάζαρο στην οικογένειά του!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK