Άσχημα τα νέα για τον Περόνε

Ο Εμανουέλ Περόνε θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε την Παρασκευή ο Εμανουέλ Περόνε προκειμένου να διαπιστωθεί η ζημιά που υπέστη στην προπόνηση του Ηρακλή. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ευχάριστα, καθώς στο γόνατο του Αργεντίνου επιθετικού διαπιστώθηκε κάκωση με παρουσία υδράρθρου και μικρής ποσότητας οστικού οιδήματος.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των "ερυθρολεύκων" ο Περόνε θα λείψει για δύο εβδομάδες, χάνοντας τα παιχνίδια που ακολουθούν με Πλατανιά, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναγκαστικά ο Παπαδόπουλος χρειαστεί να τροποποιήσει τα πλάνα του. Η χρησιμοποίηση του Γιάννη Λουκίνα μοιάζει πλέον μονόδρομος.

Πιθανότατα το ματς της Τρίτης στα Χανιά θα χάσει και ο Νίκος Ζιάμπαρης που γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Παρασκευής.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!