Είναι καταδικασμένος ο Ηρακλής

Παρέμεινε χωρίς άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ο Ηρακλής, αφού αποσύρθηκε από τη διαδικασία επανεξέτασης του (λειψού) φακέλου που είχε καταθέσει.

Είναι καταδικασμένος ο Ηρακλής
donis iraklis

Είτε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο κι ανατραπεί η απόφαση της Super League είτε όχι για την υπόθεση Πορτουλίδη, ο Ηρακλής δεν μοιάζει να έχει ελπίδες σωτηρίας.

Όπως ενημέρωσε την Παρασκευή το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, η "κυανόλευκη" ΠΑΕ αποσύρθηκε από τη διαδικασία επανεξέτασης του φακέλου που είχε καταθέσει και η υπόθεση δεν συζητήθηκε καν!

Το αποτέλεσμα του παραπάνω είναι να ισχύει, τελεσίδικα πια, η η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, σύμφωνα με την οποία δεν χορηγήθηκε άδεια στον Ηρακλή, αφού υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις σε απαραίτητα δικαιολογητικά.

Βάσει των όσων ισχύουν πλέον, όποια από τις ομάδες της Super League δεν αδειοδοτηθεί υποβιβάζεται αυτομάτως στη Stoiximan.gr Football League. Εκτός κι αν ο "Γηραιός" κυνηγήσει και προσβάλλει την αλλαγή στις ποινές των μη αδειοδοτημένων ομάδων! Ακόμη κι αυτό το σενάριο πάντως, είναι τραβηγμένο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK