Απέκτησε Χαντί ο Ηρακλής

Ο πρώην μέσος του Εργοτέλη, Άγγελος Χαντί έβαλ την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ηρακλής και ανακοινώθηκε επίσημα από την "κυανόλευκη" ΠΑΕ.

Ο Άγγελος Χαντί είναι και επίσημα παίκτης του Ηρακλή κι έτσι ολοκληρώνεται το παζλ της μεσαίας γραμμής, μετά και την απόκτηση του Κοστίν Λαζάρ.

Ο 25χρονος πρώην μέσος του Εργοτέλη που έχει μείνει ελεύθερος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, να πέφτουν οι υπογραφές και να κλείνει η μεταγραφή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άγγελου Χαντί για τα επόμενα δύο χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

«Ο Άγγελος είναι ένας παίκτης που ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας μας» είπε ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος και συνέχισε λέγοντας ότι: «είναι ένας παίκτης έχει το ταλέντο άλλα και την νοοτροπία για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Superleague».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε ότι: «Για μένα το όνομα που έχει μπροστά η φανέλα είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που έχει πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και καθώς ξέρω ότι ο κόσμος είναι διψασμένος για επιτυχίες θα κάνω τα πάντα για τους ευχαριστήσω».

«Είναι πολύ θετικό να γνωρίσεις ένα τέτοιο νέο παίκτη με τόσο ταλέντο που πέρα από τις ικανότητες του, πάντα βάζει την ομάδα και το παιχνίδι πάνω από τον εαυτό του» είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης και συνέχισε λέγοντας ότι «ο Άγγελος είναι αυτός ο παίκτης που πιστεύω ότι μπορεί να ενσωματωθεί πολύ εύκολα στην ομάδα ομαλά και θα είναι μεγάλο κέρδος για τον Ηρακλή τα επόμενα χρόνια».