Με Χουάντερσον η αποστολή του Ηρακλή

Με την προπόνηση που τελείωσε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Με Χουάντερσον η αποστολή του Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τα προβλήματα της ομάδας να είναι λίγο-πολύ γνωστά, καθώς ο Ιντζόγλου είναι τιμωρημένος, ο Κάσσος συμμετέχει σε τμήμα της κανονικής προπόνησης, ενώ οι Στάμου-Πασάς και Λάζαρ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Λουκίνας δεν κατόρθωσε να προπονηθεί ούτε σήμερα λόγω ίωσης, ενώ ο Χουάντερσον μπήκε τελικά στην αποστολή, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες, που είναι οι εξής: Περνίς, Χουάντερσον, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Ρομάνο, Περόνε, Λεοζίνιο, Μπουλούτ, Βέλλιος, Αμαραντίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK