Ο λόγος που κόπηκε το ίντερνετ στα γραφεία του Ηρακλή

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τους λόγους που τα γραφεία του "Γηραιού" έμειναν χωρίς ρεύμα και ίντερνετ στα μέσα Μαΐου.

Ο λόγος που κόπηκε το ίντερνετ στα γραφεία του Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής και συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη, Δημήτρης Νικολαΐδης, μιλώντας στον "Arena FM 89.4" αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις του προέδρου της ΠΑΕ, ενώ έδωσε απαντήσεις αντ'αυτού για όλα τα θέματα τις "κυανόλευκης" ομάδας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως: "Γενικά από την Θεσσαλονίκη υπάρχει μια πολύ μεγάλη πίεση στον κ. Παπαθανασάκη για αυτό το ζήτημα, οι πιο πολλές ομάδες έχουν δημοσιογράφους οι οποίοι βοηθάνε, οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν και να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα τους. Αυτό το περίεργο στον Ηρακλή, δεν ισχύει. Στον Ηρακλή οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, από το πιο αρνητικό και χειρότερο σενάριο, είναι το πρώτο που θα "βγει" απευθείας προς τα έξω, από τους ίδιους τους δικούς μας δημοσιογράφους, χωρίς να υπάρχει κάποια κάλυψη.

Έχω πολλά παράπονα και θέματα για αυτό, όπως για παράδειγμα το ρεύμα ή το ίντερνετ όπου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Για παράδειγμα το ρεύμα κόπηκε για μια μέρα γιατί έκανε λάθος ένας τεχνικός της ΔΕΗ και σας μιλάω πολύ σοβαρά, την επόμενη έγινε η αποκατάσταση του ρεύματος και χωρίς κανένα ζήτημα. Όσον αφορά το ίντερνετ, κάποιους μήνες τους οποίους δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα η ΠΑΕ, δεν υπάρχει λόγος, όχι ότι μένει απλήρωτο, δεν χρησιμοποιείται από εμάς. Μετά επανέρχεται και επανασυνδέεται...."

News 24/7

24MEDIA NETWORK