Παπαδόπουλος: "Δεν ήταν πέναλτι του Ιντζόγλου"

Στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό (ήττα με 2-1) δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, τονίζοντας μάλιστα πως δεν υπήρχε πέναλτι στη φάση του Ιντζόγλου. Αναλυτικά τα όσα είπε.

Παπαδόπουλος: "Δεν ήταν πέναλτι του Ιντζόγλου"
nikos papadopoulos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής το πάλεψε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους ερυθρόλευκους, όμως στο 51ο λεπτό ο διαιτητής Φωτιάδης υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Ιντζόγλου μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Τσόρι από τα 11 βήματα δεν αστόχησε και ισοφάρισε, με τον Ιντέγε να κάνει την ανατροπή στο 75'.

Στη φάση του πέναλτι στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η απόφαση του διαιτητή ήταν λάθος!

"Όσον αφορά τη φάση της ισοφάρισης για μένα δεν είναι πέναλτι. Αυτό πιστεύω εγώ έτσι όπως το είδα από το γήπεδο. Βέβαια θα το δω και σε επανάληψη για να σιγουρευτώ. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές αυτή η ήττα. Θέλαμε την πρώτη μας νίκη", είπε αρχικά στην NOVA και συνέχισε:

"Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο λειτούργησε το αμυντικό μας πλάνο. Σταθήκαμε καλά αμυντικά αφού δεν απειλήθηκαμε ουσιαστικά εκτός από μια φάση. Θα έλεγα ότι μια ομάδα με την ποιότητα του Ολυμπιακού μόνο έτσι μπορείς να την αντιμετωπίσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK