Παπαδόπουλος: "Δουλεύουμε πολύ στο επιθετικό κομμάτι"

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις πάνω στο επιθετικό παιχνίδι, ενώ τα γκολ θα αρχίσουν να κάνουν με τη σειρά τους την εμφάνισή τους. Σεβασμό στους παίκτες του ζήτησε ο Έλληνας κόουτς.

Παπαδόπουλος: "Δουλεύουμε πολύ στο επιθετικό κομμάτι"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ηρακλή, Νίκου Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

"Μας στεναχωρεί ότι μετά αποδύοαγωνιστικές με παιχνίδια στο γήπεδο μας δεν πήραμετίποτα ενώ αξίζαμε περισσότερα. Κάποιες φορές πρέπει κερδίσεις πρώτα εαυτό σου και μετά τον αντίπαλο, ο εαυτός σου θα σε νικήσει όταν σε φορτώνει το άγχος, όταν επιτρέπεις στο αντιποδόσφαιρο να σε εκνευρίσει.

Aυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι παρακίνηση, ψυχολογία. Πρέπει να ανεβάσουμε ψυχολογία και να αποκτήσουμε αυτοπαρακίνηση,. Σήμερα χρειάζεται περισσότερο από όλα, δεν αξίζαμε τις δυο ήττες. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η συνέχεια, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα σε αυτούς τους παίκτες που μερικοί δεν τους σέβονται.Είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψουμε.

Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα ίσως στην τακτική μας ίσως στην στρατηγική μας . Σε αυτό το σημείο να πω οτι και βέβαια γνωρίζουμεότι άλλο είναιη Footballeague και άλλο η Superleague. Σε αυτές τις αγωνιστικές το μοναδικό μας λάθος στο γήπεδο, το πληρώνουμε. Πρέπει να μη μας κυριεύει άγχος όταν δεχθούμε ένα γκολ, είμαστε μεγάλη ομάδα είμαστε Ηρακλής και πρέπει να αντιδράμε, έστω και αν είναι δύσκολο να βλέπεις να σε αδικεί η μπάλα.

Το ποιος θα παίξει στον κάθε αγώνα εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. την περασμένη εβδομάδα επιλέξαμε να παίξουμε με δυο επιθετικούς.Αυτοί οιπαίκτες έφεραν την ομάδα εδω που είναι δεν είναι κομψό να λέμε ότι δεν μπορούν στη Σουπερλίγκα.

Οι πολλές ευκαιρίες που δεν γίνονται γκολ, είναι ένα θέμα. Το σπουδαιότερο στο ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις, εμάς μας ενδιαφέρει να μη χάσουμε τον στόχο μας. Η φιλοσοφία μας είναι μέσα από το καλό ποδόσφαιρο να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω στην τύχη θέλει δουλειά και αυτοπεποίθηση για να πετύχεις έναγκολ και δουλεύουμε σε αυτό.Στο ματς με τον Λεβαδειακό η ομάδα είχε πολλά σουτ, αλλά λίγα ήταν στην εστία. Δουλεύω σε αυτό το κομμάτι, είναι και θέμα αυτοπεποίθησης.

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι δύσκολο, ο αντίπαλος δεν έχει πάρει βαθμό αλλά στα παιχνίδια που τον είδα, κυρίως σε αυτό με τον Ατρόμητο, άξιζε να πάρει κάτι. Εμείς πρέπει να δούμε ποια θα πρέπει να είναι η στρατηγική και η τακτική μας για να πάρουμε τους βαθμούς.Μερικές φορές τα στατιστικά δεν παίζουν ρόλο στο ματς με τον Λεβαδειακό, είχαμε 72% κατοχή μπάλας, περίπου 18 τελικές αλλά το σκορ ήταν 0-1. Μετράει η ουσία…"

Συνεχίζοντας ο προπονητής του "Γηραιού" σχολίασε:

"Είναι άλλο η κριτική και άλλο ο μη σεβασμός στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ηρακλή. Εγω δεν θα προσβάλω κανέναν, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μην σέβεται τους ποδοσφαιριστές μου. Την κριτική τη δεχόμαστε δεν πρέπει να μας αγχώνει, αλλά είναι άλλο να μην σέβεσαι κάποιον. Μάλιστα για έναν προπονητή είναι καλό να έχει ανοιχτά τα αυτιά του και να ακούει την κριτική.

Αυτό που θέλουν τα παιδιά είναι να αντιδράσουν γρήγορα ώστε να έρθει η καλή ψυχολογία.Ότανμετά το ματς με τον Λεβαδειακό είπαοτι δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία μας, εννοώ ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλό αποτέλεσμα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα παίξουμε ποτέ αντιποδόσφαιρο, είμαστε ο Ηρακλής… Την στρατηγική και την τακτική μας θα ήταν αλλάξουμε σε κάποιες περιπτώσεις.

Η ενδεκάδα εξαρτάται από το πως κάνει προπόνηση ο κάθε παίκτης.Ανδεν είσαι καλός δεν θα παίξεις όποιος και ανείσαι. Ευτυχώς κάποια παιδιά είναι σε καλή κατάσταση τώρα και ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής. Όταν είσαι Ηρακλής υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει να μυαλό σου να είναι στους στόχους της ομάδας.

ΟΛουκίνας είναι καλός παίκτης, δεν ξεχνάω πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα, παρ΄όλα αυτά για κάποιο διάστημα δεν ήταν ψυχολογικά στην ομάδα έστω και αν ο ίδιος δεν μπορούσε να το αντιληφθεί. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει σιγά σιγά την ομάδα.

Για το Κύπελλο έχουμε ζεσταθεί απο την περασμένη χρονιά και είναι ένας στόχος που θα τον κυνηγήσουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΣ, μια ομάδα της Σουπερλίγκ η οποία έχει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια ένανκαι έμπειρο προπονητή. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και δυο καλές ομάδες της Footballeague, με τον Αχαρναϊκό να αγωνίζεται σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK