Πήρε πίσω τους βαθμούς ο Ηρακλής. Θα σωθεί όμως;

Ανακλήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η απόφαση αφαίρεσης βαθμών που είχε επιβληθεί στον Ηρακλή. Προς το παρόν παραμένει στη Super League. Μέχρι πότε όμως;

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έρχεται ν' ανατρέψει για άλλη μια φορά τα δεδομένα στο βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Ο Ηρακλής πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που είχε χάσει από την (μπερδεμένη) υπόθεση Πορτουλίδη, καθώς έγινε δεκτή η προσφυγή που είχε καταθέσει και ακυρώθηκε η πρωτόδικη ποινή αφαίρεσης, με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά πάνω από τον Λεβαδειακό.

Επειδή όμως εκκρεμεί η διαδικασία αδειοδότησης, δεν είναι βέβαιο πως ο Γηραιός θα καταφέρει να παίξει του χρόνου στην κορυφαία κατηγορία. Ο φάκελος του Ηρακλή έχει απορριφθεί δις, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό, και θα εξεταστεί από το Διαιτητικό.

Εφόσον δεν δικαιωθεί, θα πέσει γιατί μετά τη σχετική αλλαγή στο καταστατικό της Super League η μη αδειοδοτημένες ομάδες υποβιβάζονται, δεν τους επιβάλλεται απλώς απαγόρευση μεταγραφών.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.