Στον Ηρακλή ο Λαζάρ

O Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Κοστίν Λαζάρ, με τον Ρουμάνο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους. Επέκταση συνεργασίας με Κοσμά Τσιλιανίδη.

Στον Ηρακλή ο Λαζάρ

Ύστερα από τις ανανεώσεις ήρθαν και οι μεταγραφές στον Ηρακλή, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Ρουμάνου μέσου, Κοστίν Λαζάρ. Ο 34χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από το νέο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της Μίκρας μονοετές συμβόλαιο".

"Είναι χαρά για μένα να συνεργάζομαι με τον προπονητή μας στον σχεδιασμό της ομάδας" είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης και συμπλήρωσε "μια μονάδα όπως ο Λαζάρ δεν φέρνει μόνο εμπειρία και ταλέντο στον Ηρακλή άλλα προσφέρει και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό, την επιθυμία και την ικανότητα του να αποτελέσει τον δάσκαλο στα νεότερους παίκτες. Παίκτες σαν τον Κοστίν μας κάνουν καλύτερους και μεγαλώνουν την οικογένεια του Ηρακλή".

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή κ. Νίκος Παπαδόπουλος: "Είναι χαρά μου να συνεργαστώ με ένα παίκτη όπως ο Λαζάρ καθώς πιστεύω ότι με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στην Superleague".

Ο Κοστίν Λαζάρ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ηρακλή δήλωσε: "Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή και είμαστε στην ίδια γραμμή για το τι θέλουμε να πετύχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ηρακλή. Ξέρω ότι έχει υψηλές φιλοδοξίες η ομάδα και θέλω να την βοηθήσω άλλα και να βοηθήσω τον εαυτό μου για να βρεθώ ξανά στην Εθνική ομάδα. Όλα τα άλλα είναι πλέον ιστορία και από εδώ και πέρα το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ο Ηρακλής".

Επέκταση συμβολαίου με Τσιλιανίδη

Παράλληλα, ο "Γηραιός" ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος θα είναι μέλος της ομάδας για ακόμα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Ο Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος θα είναι μέλος της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Ο Κοσμάς είναι στην ομάδα από 10 χρονών και η αγάπη του και η αφοσίωση του στον Ηρακλή είναι κάτι το μοναδικό" είπε ο προπονητής του Ηρακλή κ. Νίκος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε ότι "με χαροποιεί ιδιαίτερα να αποτελεί ένα μέρος του πυρήνα της ομάδας".

"Αγαπάω τον Ηρακλή και είμαι πολύ περήφανος για τις προσπάθειες της ομάδας και την άνοδο μας στην Superleague" είπε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης και συμπλήρωσε "θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα μας που ποτέ δεν τα παράτησε. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που παρά τις δυσκολίες όλα τα περασμένα χρόνια, πάντα ήταν δίπλα μας και μας ενέπνεαν για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης τόνισε: "Νιώθω περηφάνια και τιμή να έχουμε τον Κοσμά μέσα στην οικογένεια του Ηρακλή. Έμεινε στην ομάδα και έπαιξε σε πολύ δύσκολους καιρούς. Αντιπροσωπεύει το επίπεδο της αφοσίωσης που εμπεριέχει την φιλοσοφία μας να αναπτύξουμε παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας για το μέλλον της ομάδας. Παίκτες που ελπίζουμε ότι μια μέρα θα εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Εθνική ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK