Στον Ηρακλή ο Μπλέτσας

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μπλέτσα, παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Την ώρα που οι παίκτες του Ηρακλή κάνουν αποχή από τις προπονήσεις λόγω αθέτησης υποσχέσεων περί πληρωμών, ο "γηραιός" ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μπλέτσα.

Ο 21χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις του συλλόγου, όταν αυτές αρχίσουν ξανά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ηρακλής συνεχίζει τις προσπάθειες να κάνει δικό του τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Το πρόβλημα στην περίπτωση του 19χρονου επιθετικού έγκειται στα τροφεία που βάσει παγκόσμιας νομοθεσίας πρέπει να εισπράξουν οι "πράσινοι" από την επόμενη ομάδα του παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν προπονούνται λόγω... ασυνέπειας

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.