Τέλος από τον Ηρακλή ο Παπαδόπουλος, αναλαμβάνει ο Αμανατίδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Παπαδόπουλος. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Χωρίζουν οι δρόμοι Ηρακλή και Νίκου Παπαδόπουλου μετά από δύο περίπου χρόνια. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του το βράδυ της Κυριακής (16/10) μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, όμως δεν έγινε αρχικά δεκτή.

Μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών όμως φαίνεται πως συμφώνησαν να μην συνεχίσουν μαζί. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην πρώτη ομάδα θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος κόουτς της Κ20 και πρώην διεθνής επιθετικός, Γιάννης Αμανατίδης.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.