Τέλος Περόνε, Ρομάνο από τον Ηρακλή

H ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο.

Παρελθόν από το ρόστερ του Ηρακλή αποτελούν οι Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του "Γηραιού". Τόσο ο Περόνε όσο κι ο Ρομάνο αγωνίστηκαν για μία διετία στους Θεσσαλονικείς, μετρώντας 50 (11 γκολ) και 62 (7 γκολ) συμμετοχές αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά τις δύο τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον ΗΡΑΚΛΗ τη σεζόν 2016-17.

Ο Πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Θεωρώ μεγάλη μου τιμή, όπως το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν όλα τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, που δύο τόσο σημαντικοί παίκτες, οι Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε, ήταν μέλη της ομάδας μας. Θα ήθελα να πω και στους δύο, ένα πολύ μεγάλο "ευχαριστώ" για την πολύτιμη συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ επέστρεψε και πάλι στη SUPERLEAGUE. Εύχομαι τόσο στους δύο αθλητές, όσο και τις οικογένειές τους, κάθε επιτυχία και ευτυχία στο μέλλον".