Τριπλή ενίσχυση για Ηρακλή

Όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες παίρνει άμεσα ο Ηρακλής προκειμένου να τον βοηθήσουν στην προσπάθεια παραμονής στην Super League.

Τριπλή ενίσχυση για Ηρακλή

Η πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή για την χειμερινή περίοδο ακούει στο όνομα Αντώνης Ηλιάδης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με τον "Γηραιό" και την Δευτέρα (9/1) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο δεύτερος παίκτης που βρίσκεται μια "ανάσα" από τον Ηρακλή είναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός αν και βρίσκονταν στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ζήτησε και έμεινε εκτός και ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Γηραιού και να υπογράψει το δανεισμό του για τους επόμενους έξι μήνες.

Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη είναι όμως και ο Χρήστος Δώνης για να υπογράψει επίσης ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Ο νεαρός μέσος έπαιζε ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα ολοκληρωθεί νωρίτερα ο δανεισμός του στην ομάδα των Ιωαννίνων, για να τον δανείσουν οι "πράσινοι" στον Ηρακλή. Μιλάμε δηλαδή για ένα ταξίδι Αθήνα - Ιωάννινα, Ιωάννινα - Αθήνα, Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Και τα καλά νέα για την ομάδα δεν σταματούν. Κι αυτό γιατί υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση του Γιώργου Σαραμαντά. Ο αριστερός μπακ του Ηρακλή είχε κάνει προσφυγή και διεκδικούσε περίπου 30.000 ευρώ από την ΠΑΕ. Μετά από ραντεβού που είχε όμως με του ανθρώπους της ομάδας, βρέθηκε η "χρυσή τομή", ο παίκτης εξοφλήθηκε, επέστρεψε στις προπονήσεις και θα συνεχίσει κανονικά στον Ηρακλή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK