Χειρουργήθηκε ο Λουκίνας

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο επιθετικός του Ηρακλή, Γιάννης Λουκίνας, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετώπιζε.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Λουκίνα. Ο επιθετικός του Ηρακλή αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα στο γόνατο και ως εκ τούτου όπως όλα δείχνουν θα χάσει τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αρθρικό χόνδρο και την Παρασκευή (18/3) το πρωί πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου.

Όλα πάντως πήγαν καλά και πλέον ξεκινάει η περίοδος αποθεραπείας του. Τον Λουκίνα επισκέφτηκαν στην κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, συμπαίκτες, αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ του Ηρακλή, που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.