Χωρίς τρεις ο Ηρακλής κόντρα στην Ξάνθη

Χωρίς του Μπαρτολίνι, Μπουλούτ και Περόνε καταστρώνει τα πλάνα του ο Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ξάνθη για την 5η αγωνιστική της Super League.

Χωρίς τρεις ο Ηρακλής κόντρα στην Ξάνθη

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή, που ήταν και η τελική πρόβα ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την SKODA Ξάνθη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις. Από την προπόνηση έλειπαν οι νεαροί της Κ-20, όπως επίσης ο τραυματίας Μπαρτολίνι, ο Μπουλούτ που δεν ανάρρωσε από τις στομαχικές διαταραχές, ενώ ο Περόνε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο καικάποιες ασκήσεις με τη μπάλα.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές:

Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου, Μακρής, Λουκίνας, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.

Πριν την προπόνηση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε και αγιασμός, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλο το επιτελείο, υγεία, δύναμη και πολλές νίκες και επιτυχίες για την ομάδα του Ηρακλή.

Ο ιερέας μάλιστα, κέρδισε και το θερμό χειροκρότημα όλων, όταν ανέλαβε να χτυπήσει 3 πέναλτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK