Οι ελληνικές οδηγίες της Γιουβέντους!

Στο twitter της Γιουβέντους "ανέβηκε" γραμμένος στα ελληνικά ένας τουριστικός οδηγός για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα επισκεφθούν την πόλη. Η "Μεγάλη Κυρία" διαφημίζει το Τορίνο και καλεί τους Έλληνες να επισκεφθούν τα σημαντικότερα μέρη.

Η φιλοξενία της Γιουβέντους στον Ολυμπιακό και στον κόσμο των "ερυθρόλευκων" που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Τορίνο για το ματς της Τετάρτης (27/9) ξεκίνησε.

Στην αγγλική έκδοση της επίσημης σελίδας της Γιουβέντους στο twitter έχει αναρτηθεί από την ιταλική ομάδα ένας... τουριστικός οδηγός για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Η ενέργεια εξαιρετική καθώς η Γιούβε διαφημίζει στο 100% την πόλη που εδρεύει καλώντας τους Έλληνες φιλάθλους να επισκεφθούν τα σημαντικότερα μέρη του Τορίνο.

Εννοείται πως το σημαντικότερο γεγονός στη συγκεκριμένη ενέργεια της Γιουβέντους είναι ότι η ανάρτηση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο γράμμα είναι αποτυπωμένη στα ελληνικά! Πολύ μπροστά η πρωταθλήτρια Ιταλίας...

Photo Credits: AP Photo/Massimo Pinca

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.