Οι ελληνικές οδηγίες της Γιουβέντους!

Στο twitter της Γιουβέντους "ανέβηκε" γραμμένος στα ελληνικά ένας τουριστικός οδηγός για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα επισκεφθούν την πόλη. Η "Μεγάλη Κυρία" διαφημίζει το Τορίνο και καλεί τους Έλληνες να επισκεφθούν τα σημαντικότερα μέρη.

Juventus players react to their supporters at the end of a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus players react to their supporters at the end of a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η φιλοξενία της Γιουβέντους στον Ολυμπιακό και στον κόσμο των "ερυθρόλευκων" που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Τορίνο για το ματς της Τετάρτης (27/9) ξεκίνησε.

Στην αγγλική έκδοση της επίσημης σελίδας της Γιουβέντους στο twitter έχει αναρτηθεί από την ιταλική ομάδα ένας... τουριστικός οδηγός για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Η ενέργεια εξαιρετική καθώς η Γιούβε διαφημίζει στο 100% την πόλη που εδρεύει καλώντας τους Έλληνες φιλάθλους να επισκεφθούν τα σημαντικότερα μέρη του Τορίνο.

Εννοείται πως το σημαντικότερο γεγονός στη συγκεκριμένη ενέργεια της Γιουβέντους είναι ότι η ανάρτηση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο γράμμα είναι αποτυπωμένη στα ελληνικά! Πολύ μπροστά η πρωταθλήτρια Ιταλίας...

Photo Credits: AP Photo/Massimo Pinca

News 24/7

24MEDIA NETWORK