Και η κλήρωση (του νέου πρωταθλήματος) έχει... 9!

Αν δεν διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου, θα διεξαχθεί στις 13 και αν δεν διεξαχθεί στις 13 θα πάμε για 16!

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League είναι σαν τις κινητές γιορτές. Μετατίθενται από ημερομηνία σε ημερομηνία ανάλογα με τα... κέφια των μελών του Συνεταιρισμού.

Δεν το λέμε εμείς. Η ίδια η λίγκα το επικοινωνεί μέσω μάλιστα ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τρίτη, ενημερώνοντας για τη Γενική Συνέλευση και το ΔΣ.

Διότι, αφού πρώτα η διαδικασία αναβλήθηκε τη Δευτέρα, μετατέθηκε για τις 9 Αυγούστου. Υπό την προϋπόθεση πως στη Γενική Συνέλευση θα υπάρξει απαρτία και θα υπογραφεί φυσικά η προκήρυξη. Αν όχι, το επόμενο ραντεβού θα οριστεί στις 13. Επειδή όμως όλο και κάποιος θα λείπει για... 15αύγουστο, ορίστηκε και τρίτη ημερομηνία, η 16η του μηνός. Μόλις εννέα ημέρες πριν από τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Εφόσον φυσικά αρχίσει στις 25 και όχι με τα σχολεία! Ένα σενάριο που δεν έχει αποκλειστεί απ' όσους ξέρουν καλά την κατάσταση και εκτιμούν τα δεδομένα.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.