Και η κλήρωση (του νέου πρωταθλήματος) έχει... 9!

Αν δεν διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου, θα διεξαχθεί στις 13 και αν δεν διεξαχθεί στις 13 θα πάμε για 16!

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League είναι σαν τις κινητές γιορτές. Μετατίθενται από ημερομηνία σε ημερομηνία ανάλογα με τα... κέφια των μελών του Συνεταιρισμού.

Δεν το λέμε εμείς. Η ίδια η λίγκα το επικοινωνεί μέσω μάλιστα ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τρίτη, ενημερώνοντας για τη Γενική Συνέλευση και το ΔΣ.

Διότι, αφού πρώτα η διαδικασία αναβλήθηκε τη Δευτέρα, μετατέθηκε για τις 9 Αυγούστου. Υπό την προϋπόθεση πως στη Γενική Συνέλευση θα υπάρξει απαρτία και θα υπογραφεί φυσικά η προκήρυξη. Αν όχι, το επόμενο ραντεβού θα οριστεί στις 13. Επειδή όμως όλο και κάποιος θα λείπει για... 15αύγουστο, ορίστηκε και τρίτη ημερομηνία, η 16η του μηνός. Μόλις εννέα ημέρες πριν από τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Εφόσον φυσικά αρχίσει στις 25 και όχι με τα σχολεία! Ένα σενάριο που δεν έχει αποκλειστεί απ' όσους ξέρουν καλά την κατάσταση και εκτιμούν τα δεδομένα.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.