Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Καλλονή ο Καραγεωργίου

Ο Νίκος Καραγεωργίου ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ήταν το τελευταίο του στην έδρα της Καλλονής και θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο μετά και το τέλος του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Καλλονή ο Καραγεωργίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ολοκληρώθηκε τουλάχιστον εντός έδρας μία προσπάθεια που δεν κατάφερε να υλοποιήσει έναν στόχο. Σήμερα είναι η τελευταία φορά που είμαι εδώ ενώπιον σας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και για την αποδοχή στο πρόσωπό μου. Έδωσα όλο μου το είναι να μείνει η ομάδα και να εκπροσωπεί αυτόν τον όμορφο τόπο. Έμεινε ένα παιχνίδι. Θα το κάνουμε και μετά ο καθένας θα δει την επόμενη μέρα.

Ο σημερινός ήταν ένας από αυτούς τους αγώνες που σπάνια συναντώ καθώς πέντε ποδοσφαιριστές μου βγήκαν έξω από την ομάδα από χθες. Ο Φαβάλι σήμερα στο ζέσταμα δήλωσε σφίξιμο στον δικέφαλο και άλλοι παίκτες δήλωσαν άλλα προβλήματα. Παίξαμε με νέα παιδιά ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε ισοπαλία και μία θέση πιο πάνω στον πίνακα. Οι νεαροί παίκτες ανταποκρίθηκαν αλλά είχαν απέναντι μία ισχυρή ομάδα. Κάναμε προσπάθεια να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά ο αντίπαλος κέρδισε".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

News 24/7

24MEDIA NETWORK