Επιστρέφουν οι Ούκα και Κεϊτά για την Καλλονή

Οι Ούκα και Κεϊτά εξέτισαν την τιμωρία τους και είναι διαθέσιμοι για το ματς της Καλλονής κόντρα στον Παναιτωλικό. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Μάρκοβιτς και Βαλιός.

Επιστρέφουν οι Ούκα και Κεϊτά για την Καλλονή

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε η Καλλονή με την πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Οι ποδοσφαιριστές του Θαλή Θεοδωρίδη ακολούθησαν πρόγραμμα επικεντρωμένο στην τακτική που θα εφαρμόσουν στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτεςενώ ένα κομμάτι της προπόνησης το αφιέρωσαν στις στημένες φάσεις.

O τεχνικός της ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής τους Μίροσλαβ Μάρκοβιτς και Στρατή Βαλιό οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας για πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο γόνατο, ενώ επιστρέφουν μετά την ποινή της μίας αγωνιστικής οι Ούκα και Κειτά.

Αναλυτικά οι 19 "εκλεκτοί": Χογκ, Δαύκος, Αντέτζο, Κρολ, Αναστασιάδης, Ούκα, Τσαμπούρης, Κειτά, Γιορέντε, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Ελλακόπουλος, Καλτσάς, Μανούσος, Μπουρούς, Μπαργκάν και Σπυρόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK