Καραγεωργίου: "Μας σημαδεύει ότι δεν βρήκαμε έναν σκόρερ"

Ο τεχνικός της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως η έλλειψη ενός σκόρερ κόστισε τον υποβιβασμό στην ομάδα του.

Η Καλλονή αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την ΑΕΚ, παρουσιάζοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Νίκος Καραγεωργίου, αφού συνεχάρη τους παίκτες του, τόνισε πως η απόδοση τους κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, ενώ αναφέρθηκε στην έλλειψη ενός επιθετικού-σκόρερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Νομίζω ότι η απόδοση μας και σε αυτό το παιχνίδι κυμάνθηκε σε κάποια επίπεδα που δίνουν δυνατότητα σε ομάδες όπως η δική μας να ελπίζουν για το στόχο τους όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Κάπως έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδι κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Μας σημαδεύει το ότι από το Γενάρη δεν βρήκαμε έναν άνθρωπο να στείλε την μπάλα στα δίχτυα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παίζουν παρόλο που δεν έχουν κίνητρο και συνεχίζουν να αγωνίζονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καλλονή - ΑΕΚ 0-0

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".