Ξέσπασε ο Μανούσος: "Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς"

Η συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού που κατάγονται από τη Λέσβο και έδωσαν το "παρών" στην αναμέτρηση της Καλλονής με το "τριφύλλι" έκανε έξαλλο τον Γιώργο Μανούσο που ξέσπασε μέσω facebook.

Ξέσπασε ο Μανούσος: "Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξέσπασε ο Γιώργος Μανούσος στο facebook. Αιτία ήταν η συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού που έχουν καταγωγή από τη Λέσβο και παρακολούθησαν από κοντά το ματς με την Καλλονή την Δευτέρα (11/1), βρίζοντας τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και τους συμπαίκτες του.

"Όσα έγιναν χτες ήταν ντροπιαστικά για όλους τους λέσβιους. Η ομάδα του νησιού θα προσπαθήσει εγώ και όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουμε να στενοχωρήσουμε όσους χαίρονται με τις ήττες μας. Όσο για μένα τι να πω. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.

Το να δέχεσαι επίθεση από ξένους και αντιπάλους το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο που από παιδάκι τόσο πολύ αγαπώ και υπηρετώ πιστά δίνοντας πάντα τον καλύτερο των δυνατοτήτων μου αλλά να με βρίζουν οι συμπατριώτες μου παναθηναϊκοί ξεπερνάει τον εαυτό μου!!! Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς!!!", έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ο 28χρονος.

Ξέσπασε ο Μανούσος: "Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς"

News 24/7

24MEDIA NETWORK